Thursday, December 25, 2008

Matthew & Esteban #001

23 comments:

  1. dan tiba-tiba, langkah ku terhenti, sejuta tangan telah menahanku, inginku maki mereka berkata, tak perlu kau kejar, mimpi yang tak pasti, lalala..

    im always kagum with ur illustration, so cool

    ReplyDelete
  2. @asybedazzle

    Terima kasih.

    @Encek kata

    Lagu ke tu? Atau saja secara random? Hahaha. Thank you!

    ReplyDelete
  3. lalat named esteban?very original!i like:))

    ReplyDelete
  4. sambung bila?
    tiba2 titik2 kat muka aku smkn byk krna es joget2 dari satu tmpt ke satu tmpt lalu mnjadi titik2 tahi lalat, ok?
    ahahaha..pelangkunglah pulak kan?

    ReplyDelete
  5. aku terbayang game menari yang dekat arked tu

    ugh

    ReplyDelete
  6. Mat..

    Kirim salam sayang bucuk kat dia..

    Kalau ada soft toy I pesan satu :)

    ReplyDelete
  7. aisey.potong stim la.baru syok nk bc.huhu.smbung la cpat..

    ReplyDelete
  8. ye btul...sila smbg cepat..hehe...

    ReplyDelete
  9. comel! tak sabar nak tunggu episod akn dtg :)

    ReplyDelete
  10. super nice illustration.
    sgt berbakat.
    miao kale biru comel lah.
    mane boleh mendapatknannye?
    huhuh

    ReplyDelete
  11. seperti tidak sbr menanti kesudahan or smbgn..hehe

    but esteban nih comey gak..kaki 5 lg..hihi

    ReplyDelete
  12. hey...cerite yg amat menarik gud..gud..

    ReplyDelete
  13. haha. tak sabar tunggu episod seterusnyaa

    ReplyDelete
  14. @hannah.banana

    Me nemz eez Esteban ze fly. Imma fly coz I'm so FLY!


    @i love me

    Hahaha. That's funny!

    @dila raden

    Aku tau, deep down in your heart ko teringin nak main. Sebab aku pun ingin. Dengan syarat benda tu kat rumah akulah. Tapi aku tak cukup kaya nak memilki mesin arcade di rumah. But one day, I will.

    @Jannah

    Wah, kau seperti dapat membaca apa di pikiranku! Soft toy!

    @Atira.

    Memang!

    @Sue Anna Joe

    Jangan Anna, nanti muntah furball. Eugh. Tak sedap.

    @KDEE

    Kalau bayar, lagi cepat aku sambung.

    @ainisz

    Show me the money

    @Insanity Mind

    Aku pon tak sabar!

    @syrkna

    Thanks. Tapi rasa macam tak nice je. Banyak cheating je nieh. Lukisan malas. Tu banyak tulisan. Hahaha.

    @FadzniMuhammad

    Seperti. Tapi mampu kan? Hehe.

    @Suffian

    Tq tq

    @deedlebag

    Yeah? :)

    @miss ash

    Oik, ko baca tak jalan cerita dia? Waaaa.

    ReplyDelete
  15. gune software apa ya melukis ni?
    mmg byk tulisan tapi kire okay la.
    bile nak sambung. tak sabar! wuhuuu

    ReplyDelete
  16. your illustrations are simple and very cute at the same time. sesuai kalau illustrate buku kanak2. hope to see more of your drawings :)

    ReplyDelete
  17. comelnye the drawings...hehe...so the so called spots on the kitty's face is a dancing pad ? hehe... (^_^)

    ReplyDelete